TwitterFacebook

Autotestdag onder de rook van Amsterdam

Bij Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde in Oude Kerk aan de Amstel is het goed toeven, zeker met het lekkere zomerweer in aantocht. Dit was dan ook de lokatie waar de autotestrijders van deze
Amsterdamse editie door Hans Bosma van Bosma Direct Marketing waren uitgenodigd om de dag te beginnen.

De hartelijke ontvangst met koffie en thee aan de klotsende kade van de Amstel bracht de deelnemers precies in de juiste stemming om achter het stuur te kruipen van de diverse bolides.
De lokatie van de Brasserie, vlak aan de A9, was natuurlijk ook erg goed uitgekozen. Vanaf deze plek was het makkelijk om de eerste route naar Golfpark Wilnis uit te stippelen.

Na de eerste testrit, die zo’n vijfentwintig minuten in beslag nam, draaiden de auto’s de parkeerplaats van Golfpark Wilnis op. Hier wachtte de pro golfer Jacques Balvert op de deelnemers om samen met hen de baan op te gaan. Golfpark Wilnis wordt gekenmerkt door mooie waterpartijen, listige hoogteverschillen en prima fairways. Omgeven door het mooie Nederlandse polderlandschap kregen de testrijders van Balvert tips en trucs toegespeeld op de driving range. Tijdens een autotestdag mag het wedstrijd element natuurlijk niet ontbreken! Tim van der Roest ging er met de eeuwige roem vandoor in de putwedstrijd die het programma op de Golfclub afsloot.

Het moment om autosleutels te wisselen was aldus aangebroken en de terugtocht door het lommerrijke Noord-Hollandse landschap kon worden ingezet. Het heerlijke weer zorgde niet alleen voor het openschuiven van de open daken hier en daar. Teruggekomen in Brasserie Paardenburg kon buiten aan worden geschoven voor een prima verzorgde lunch.

‘The Hamptons aan de Amstel’ wordt Brasserie Paardenburg ook wel genoemd. Het vernieuwde terras springt flink in het oog een ook binnen in het etablissement is het een en ander vernieuwd. Als gast parkeer je er (na reservering) gratis, wel zo prettig tijdens een etentje of vergadering in een van de “private dining rooms”. Kortom: In de zakelijke en toch ontspannen sfeer van de Paardenburg werd onder het genot van het spreekwoordelijke ‘hapje en drankje’ (rij) ervaringen uitgewisseld en bleef het nog lang gezellig.

DSC_2006

DSC_2142

DSC_2088

DSC_2204