TwitterFacebook

Business Amsterdam Bedrijfsautotestdag: Oude vs. nieuwe vervoersmiddelen

Op dinsdag zeventien november, verzamelen autodealers, testrijders en Business Amsterdam zich bij The Harbour Club Café gelegen bij het Olympisch Stadion Amsterdam. Hen wacht een warm met een korte introductie over The Harbour Club Café en de mogelijkheden. Eenmaal compleet werpen de testrijders enkele blikken naar buiten en begint de speculatie over wie welke wagen mag testen. Dat de regen bijna de hele dag met bakken uit de hemel viel mocht de pret niet drukken. DSC_7008

In een welkomstwoord maakt Rob Truijens, uitgever Business Amsterdam, duidelijk wat de bedoeling is en waar de reis heen gaat. Iedere rijder test twee wagens. Hun ervaringen plus ongezouten mening delen ze in twee korte verslagen, maar voor nu is het zaak het eerste ontmoetingspunt te bereiken: het Nationaal Militair Museum in Soest. Welke route de testrijders nemen mogen zij zelf bepalen. Gelukkig is het navigerend vermogen van alle rijders uitstekend, want iedereen weet het ontmoetingspunt op tijd te vinden.

Bij aankomst valt het imposante gebouw van het Nationaal Militair museum direct op. De testrijders worden vriendelijk ontvangen door een vrijwilliger van het museum. De rijvaardigheid en het navigerend vermogen mogen de testrijders hier even op hold zetten. Tijdens een rondleiding door de grote zaal met dertien meter hoge, glazen muren poseren tanks, vliegtuigen en een raketwerper van de Nederlandse landmacht en luchtmacht.

Na deze tussenstop worden de auto’s gewisseld en rijden ze weer terug naar The Harbour Club Café in Amsterdam waar een uitgebreide netwerklunch op hen wacht. De uitgebreide lunch is tot in de puntjes verzorgd met vooraf op de huid gebakken zeewolf en als hoofdgerecht heerlijke kabeljauw. Tijdens de lunch worden de ervaringen uitgewisseld met de autodealers.

Na deze afsluiting keert iedereen terug naar huis of kantoor. Tevreden geluiden maken duidelijk dat de Bedrijfsautotestdag van Business Amsterdam een succes is geweest. Business Amsterdam bedankt de testrijders dan ook voor hun deelname en kijkt uit naar de volgende editie!

DSC_7116