TwitterFacebook

Business Amsterdam mediakaart 2020


Business Amsterdam mediamix op maat
Met de juiste mix van communicatiemiddelen bereikt u uw doelgroep optimaal. De inzet van meerdere contactmomenten via diverse mediakanalen vergroot de naamsbekendheid,versterkt het imago, activeert de doelgroep en valt op tussen de concurrenten. Het beste resultaat zit in de combinatie van online en offline adverteren. Print en internet versterken elkaar. Business Amsterdam creëert samen met u een concept op maat.

Zakenmagazine Business Amsterdam
Business Amsterdam is hét zakenmagazine voor de regio Amsterdam. Door het regionale karakter staat Business Amsterdam dicht bij haar doelgroep. Die doelgroep bestaat uit ondernemers, managers en directieleden in het bedrijfsleven en bij (semi-) overheidsinstellingen. Het merendeel van de lezers behoort tot de directie of het algemeen management. Business Amsterdam gaat dit jaar zijn 21e jaargang in en heeft in deze periode een stevige positie verworven in dit bladensegment. Het zakenmagazine biedt herkenbare en actuele informatie die wordt uitgediept aan de hand van diverse thema’s. Business Amsterdam verschijnt zeven keer per jaar in een gemiddelde oplage van 6.500 exemplaren en wordt verspreid op basis van controlled circulation. Ook kunt u adverteren in het landelijk katern.

Website 
De website www.business-amsterdam.nl brengt het zakennieuws uit de regio. In de best gelezen rubriek ‘regionieuws’ kunt u met een nieuwsbericht of banner adverteren. Het plaatsen van banneradvertenties is een zeer effectieve manier om verkeer naar uw eigen website te genereren.

Digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief van Business Amsterdam verschijnt twaalf keer per jaar op elke derde dinsdag van de maand gericht aan 8.000 b-to-b contacten. De nieuwsbrief geeft een compleet en aantrekkelijk overzicht van wat er speelt in zakelijk Amsterdam. De nieuwsbrief biedt de mogelijkheid om een nieuwsbericht en/of banner te plaatsen. Op deze manier kunt u uw klanten van actuele informatie voorzien.

Netwerkclub Business & Friends
Nieuw bij Business Amsterdam is de netwerkclub Business & Friends. Deze netwerkclub geeft u als ondernemer de unieke kans om uw zakelijke netwerk verder uit te breiden. Het lidmaatschap biedt een bedrijfsprofiel op het Business & Friends platform, toegang tot netwerkevenementen, 10 procent korting op advertenties en nog veel meer!

Algemene informatie

Titel Business Amsterdam
Ondertitel Zakenmagazine voor de regio Amsterdam
Oplage 6.500 exemplaren
Uitgever Business Amsterdam
Kantoor Business Amsterdam
Bezuidenhoutseweg 50
2594 AW Den Haag
T 085 – 488 40 00
info@business-amsterdam.nl 
www.business-amsterdam.nl
Verschijnt 7 x per jaar

mediakaart BSA 2020
Business Amsterdam verschijnt in:
Metropoolregio Amsterdam, Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Schiphol en Zwanenburg.

Bent u geïnteresseerd in de combinatiemogelijkheden van bovenstaande middelen? Wij zijn u graag van dienst. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@business-amsterdam.nl of via 085 – 488 40 00