TwitterFacebook

Eventlocatie Level Eleven viert haar 11-jarig jubileum

Eventlocatie Level Eleven, gelegen in Amsterdam Centrum en aan de levendigste kant van het IJ, vierde dinsdag 30 januari haar 11-jarig jubileum. Al 11 jaar lang weet de locatie zich te onderscheiden door events tot een hoog niveau te brengen en bij elke bezoeker een onvergetelijke indruk achter te laten. Bijna 200 genodigden waren tijdens het jubileum event aanwezig om de ongekende mogelijkheden van de locatie zelf te ervaren.

Verbluffend 360 graden uitzicht 

“Het beste uitzicht van Amsterdam” en “indrukwekkend en magisch” luiden de reacties op het panorama uitzicht van Level Eleven. Het uitzicht over de stad is eindeloos. Gasten konden het uitzicht niet alleen vanaf Level Eleven bewonderen maar werden ook rondgeleid op Level Ten. De vijf vergaderzalen van Level Ten, met namen als De Dam en Het IJ, zijn vernoemd naar het vanuit de betreffende ruimte te bewonderen uitzicht.

Hartverwarmende Hospitality 

Met een hartverwarmend ontvangst, niet binnen maar al buiten vóór de deur, maakt Level Eleven bij aankomst direct een statement. Het Nieuw Amsterdams Peil ligt in Level Eleven, op het hoogste niveau. Event Manager Elleke Groot, Commercieel Manager Eline Weeber en Party Manager Léon Egberts laten tijdens de avond samen met hun team zien pure passie voor het gastgeverschap te hebben.

Ongekende mogelijkheden 

Een podium, livemuziek, een magische fotospiegel, indrukwekkende decoratie en bijzonder smaakvolle catering. Van een zakelijk event tot een feest of bruiloft, tijdens de rondleiding verbazen veel gasten zich over de ongekende mogelijkheden. Met de skyline van Amsterdam op de achtergrond wordt er genetwerkt maar ook gedanst. Level Eleven is een event op zich.

Spraakmakend Culinair 

Bijzondere speciaal bieren van de Amsterdamse brouwerij Oedipus, een smaakvolle olijfolieproeverij door Olijfbedrijf en authentieke bouillon van Bouillon Brothers zijn slechts een greep uit de verrassende food & beverage concepten die werden gepresenteerd door de betreffende ondernemers. Gasten genieten in Level Eleven niet alleen van het Amsterdamse uitzicht maar door de nauwe samenwerking met Amsterdamse ondernemers komt de stad letterlijk naar binnen.Tijdens het jubileum event introduceerde Level Eleven ook een nieuw eigen concept, het Gin-Kompas waarmee gasten onder begeleiding van een Gin-Tonic expert hun favoriete Gin-Tonic smaak konden ontdekken en samenstellen.

Leven Eleven Exceeds Expectations 

Level Eleven ziet het als haar missie om van elk contact een grootse ontmoeting te maken. Een locatie met ongekende mogelijkheden. Van intiem feest tot spraakmakend congres. De medewerkers van Leven Eleven leggen in elk event hun ziel en zaligheid zoals ook tijdens het jubileum event bleek. Groots tot in de kleinste details. Verrassend. Verbluffend. Verbijsterend.

2d383240-05c4-4804-80c6-142803035025.jpg2d383240-05c4-4804-80c6-142803035025.jpg 2d383240-05c4-4804-80c6-142803035025.jpg