TwitterFacebook

Makelaarskantoor Engel & Völkers opent tweede vestiging in Amsterdam

Vandaag opent het NVM/MVA makelaarskantoor Engel & Völkers een tweede filiaal in Amsterdam. Het kantoor zal zich vestigen aan de Prinsengracht nummer 28. Met de opening van de nieuwe winkel wil Engel & Völkers zich nog nadrukkelijker positioneren in de markt van residentieel onroerend goed. Daarnaast past de opening van de tweede locatie in de uitbreidingsstrategie die Engel & Völkers in Nederland voor ogen heeft.

Arendo Joustra, hoofdredacteur van het weekblad Elsevier, zal de nieuwe vestiging vanavond openen.

Engel & Völkers, van origine een Duitse onderneming, opende in 2008 haar eerste vestiging in Amsterdam. Ondanks de huizencrisis heeft het bedrijf sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt. Door het inzetten van een internationaal netwerk, gecombineerd met vergaande kennis over de lokale huizenmarkt, is Engel & Völkers in staat om cliënten de best mogelijke service te bieden.

“Wij zijn bijzonder trots dat het ons is gelukt om tijdens de vastgoedcrisis niet alleen te overleven, maar zelfs te groeien. Voor ons is dat het bewijs dat ons buitenlandse netwerk en onze dienstverlening onderscheidend is van concurrenten. Het is ons voornemen om de komende jaren verder te groeien met een toegewijd team van professionele vastgoedspecialisten”, aldus Barbara van der Grijp, Managing Director van Engel & Völkers in Amsterdam.

Over Engel & Völkers
Engel & Völkers Amsterdam is een NVM /MVA makelaarskantoor dat onderdeel uitmaakt van het internationale bedrijf Engel & Volkers dat wereldwijd 555 vestigingen telt. Het kantoor onderscheidt zich doordat het als enige NVM makelaarskantoor in Amsterdam een groot internationaal netwerk heeft en daardoor – buiten het zeer goede lokale netwerk – toegang heeft tot een koopkrachtig internationaal klantenbestand. De kracht van Engel & Völkers is de combinatie van een Amsterdams kantoor met lokale expertise en een groot internationaal netwerk. Engel & Völkers adviseert op het gebied van aan – en verkoop, aan -en verhuur, taxaties (nwwi) en andere onroerend-goedzaken.