TwitterFacebook

TALQS. De klik die verbindt!

Telefoongesprekken duren meestal korter dan twee minuten. Is het niet buiten proportie dat het pakken en unlocken van een telefoon en het intikken van een nummer gemiddeld 20 seconden kost? De innovatieve start-up Talqs vind van wel en heeft een belknop ontwikkeld die websitebezoekers gratis in staat stelt om met één muisklik het bedrijf te bellen.

De nieuwe technologie verbindt websitebezoekers via de microfoon en luidspreker van hun tablet of laptop met het vaste of mobiele nummer van het bedrijf. Op deze manier besparen websitebezoekers tijd, geld en moeite. De dienst kan een beetje vergeleken worden met skype maar is veel eenvoudiger. De websitebezoeker hoeft geen programma te downloaden, geen gegevens achter te laten en niet in te loggen. Door de belknop wordt de website dus klantvriendelijker en komt het bedrijf veel sneller in telefonisch contact met potentiële klanten.

Voor bedrijven die de belknop op hun website willen heeft Talqs het óók zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In vijf minuten kan de belknop op de website geplaatst worden door het bedrijf zelf, en de eerste maand is dat kosteloos. Op deze manier kan het bedrijf gratis ontdekken of de knop ook zijn klanten sneller in contact brengt!