TwitterFacebook

VvE beurs Amsterdam donderdag 7 april 2016 Westergasfabriek

Gratis beurs voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en VvE beheerders uit de regio Amsterdam.

De VvE beurs Amsterdam vindt plaats in de Westergasfabriek op donderdag 7 april 2016 van 11.00 tot 19.00 uur. Dé onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuurders en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten.

Aanbod uit de regio onder een dak
Als Vereniging van Eigenaren wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Zo behoudt immers de waarde van het vastgoed. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien, het zoeken naar een VvE-beheerder, informatie inwinnen over bijvoorbeeld energiebesparing en subsidies is vaak een tijdrovende taak. Ontmoet op een vrijblijvende manier gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder meer dakonderhoud, kozijnen, schilderwerk, gevelreiniging, schoonmaak, liftonderhoud, energiebesparing, financieringen, taxaties, verzekeringen en nog veel meer.

Programma
Naast de unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend interactief programma van workshops & presentaties waarbij recente ontwikkelingen en vraagstukken uit de VvE markt worden belicht.

Exposeren?
Uw bedrijf mag toch niet ontbreken op de VvE Beurs Amsterdam? Kijk voor meer informatie op www.rtrevents.nl

Bezoeker?
Mis het niet en bestel nu alvast uw GRATIS toegangsbewijs via: www.vvebeursamsterdam.com