6.3 C
Amsterdam
zaterdag, februari 4, 2023

Autotestdag 2021

Onze edities

Netwerken en bijzondere rijervaringen

Voor de tiende keer de Business Amsterdam Autotestdag. Acht gloednieuwe bolides werden 31 augustus jl. ’s morgens vroeg uit de garages van de diverse autodealers naar Fletcher Hotel Amsterdam gereden. Hoe fijn in deze vreemde tijden dat de autodealers hier nog steeds enthousiast op reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in tien jaar. Wie had kunnen bedenken dat er anno 2021 het assortiment vooral zou bestaan uit hybride en elektrische auto’s? De testers: Acht ondernemers uit de regio Amsterdam die klaar staan om de tests uit te voeren. De testverslagen leest u verderop in het magazine. Vergeet niet de QR-code te scannen voor meer technische informatie!

Fletcher Hotel Amsterdam 

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij het opvallende en futuristische Fletcher Hotel Amsterdam waar we hartelijk werden ontvangen met koffie in het panorama SKY Restaurant Pi op de zeventiende verdieping. Wat een uitzicht! Het Fletcher Hotel Amsterdam is centraal gelegen aan de A2 en A9 in een 60 meter hoge toren. Deze locatie leent zich dan ook uitstekend voor een zakelijke meeting of event. Na een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens en hotelmanager Joeri Nuijten,  worden de testrijders op weg geholpen naar Golfclub Waterland Amsterdam. 

Golfclub Waterland Amsterdam

Golfclub Waterland is een lange 19-holes park/polder baan met genoeg uitdagingen. Ook de beginner komt op de 9 holes Par 3-baan  goed aan zijn trekken. Een Q-kaart lopen kan dus op de Par 3-baan. Tot handicap 36. Hoe fijn om als beginnende golfer nog even te wennen aan een kaart lopen? Wij werden verwelkomd op het ruime terras bij het gezellige clubhuis met een kop koffie en werden vervolgens meegenomen naar de drivingrange om de backswing te oefenen onder begeleiding van golfprof Mark Koot. Na wat goede tips en tricks volgt de grote sleutelwisseltruc. Iedereen krijgt een andere auto toegewezen om te testen om de rit te vervolgen naar ons eindpunt, Hotel Element Amsterdam bij het Gelderlandplein.

Hotel Element Amsterdam

Element Amsterdam ontving als eerste hotel in Nederland een LEED-certificering voor groene gebouwen. Dit betekent dat er vanaf het begin van de bouw rekening is gehouden met het milieu. Zo is er gekozen voor duurzame materialen, werd het afval direct gescheiden en is er in het gebouw overal led-verlichting en sensoren. Wij werden hartelijk ontvangen in het bijbehorende restaurant Terra Cafe en Bar, waar we getrakteerd werden op een gezonde lunch met heerlijke wraps en sandwiches. We sloten de lunch af met een heerlijke kop koffie. De lunch was goed verzorgd en een mooi einde van een zeer geslaagde autotestdag.  

Laatste nieuws

ZELF BEDACHT!

Een bedrijf dat ik regelmatig als auteursrecht- en merkrecht-advocaat bijsta, vroeg mij om raad. Trouwens, ook op andere terreinen...

Lees ook..