19.6 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Autotestdag 2022

Onze edities

Netwerken en elektrische rijervaringen

Voor de elfde keer de Business Amsterdam Autotestdag. Tien gloednieuwe bolides werden 12 april jl. ’s morgens vroeg uit de garages van de diverse autodealers naar Fletcher Hotel Amsterdam gereden. Hoe fijn dat de autodealers nog steeds enthousiast reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in elf jaar. Breekt de elektrische auto definitief door? Tanken we in 2030 nog benzine? En wat zijn de alternatieven voor de elektrische auto? De testers: Tien ondernemers uit de regio Amsterdam die klaar staan om de tests uit te voeren. De testverslagen leest u verderop in het magazine. Vergeet niet de QR-code te scannen voor meer technische informatie!

Fletcher Hotel Amsterdam 

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij het opvallende en futuristische Fletcher Hotel Amsterdam waar we hartelijk werden ontvangen met koffie in het panorama SKY Restaurant Pi op de zeventiende verdieping. Wat een uitzicht! Het Fletcher Hotel Amsterdam is centraal gelegen aan de A2 en A9 in een 60 meter hoge toren. Deze locatie leent zich dan ook uitstekend voor een zakelijke meeting of event. Na een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens en hotelmanager Erna Kraaij, worden de testrijders op weg geholpen naar Golfclub Waterland Amsterdam. 

Golfclub waterland amsterdam

Golfclub Waterland is een lange 19-holes park/polder baan met genoeg uitdagingen. Ook de beginner komt op de 9 holes Par 3-baan  goed aan zijn trekken. Een Q-kaart lopen kan dus op de Par 3-baan. Tot handicap 36. Hoe fijn om als beginnende golfer nog even te wennen aan een kaart lopen? Wij werden verwelkomd op het ruime terras bij het gezellige clubhuis met een kop koffie en werden vervolgens meegenomen naar de drivingrange om de backswing te oefenen onder begeleiding van golfprof Mark Koot. Na wat goede tips en tricks volgt de grote sleutelwisseltruc. Iedereen krijgt een andere auto toegewezen om te testen om de rit te vervolgen naar ons eindpunt, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport.

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Dit rustige luchthavenhotel grenst aan het casino en evenementencentrum Claus en ligt op elf kilometer van de luchthaven Schiphol en op zestien kilometer van de bloemenvelden van de Keukenhof. Dit hotel beschikt over een informeel restaurant, een bar en een een businesscentrum. Wij werden hartelijk ontvangen in Courtyard Brasserie, waar we getrakteerd werden op een heerlijke gevarieerde lunch. We sloten de lunch af met een kop koffie. De lunch was goed verzorgd en een mooi einde van een zeer geslaagde autotestdag.  

Laatste nieuws

Varen op de Amsterdamse grachten, het mooiste evenement van de wereld

Amsterdam is een schitterende stad die je op veel verschillende manieren kan ontdekken, maar vanaf het water met een...

Lees ook..