19.6 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Bedrijfsauto testdag

Onze edities

Op een zonnige donderdag 22 september, verzamelden autodealers, testrijders en Business Amsterdam zich bij KPN XL. Hen wacht een warm welkom met heerlijke koffie en koek. Door de verkeersdrukte is er bij sommigen sprake van enige vertraging waardoor het programma ietwat later op gang komt. Eenmaal compleet werpen de testrijders enkele blikken naar de geparkeerder bolides en beginnen de speculaties over wie welke wagen mag testen. Vervolgens werden de sleutels verdeeld voor de eerste testrit.

Vanuit KNP XL zette het gezelschap zich in beweging naar Marina Lounge by Fletcher te Loosdrecht. Hier werden we hartelijk ontvangen door Femke Kater, accountmanager bij de Fletcher Hotels. Marina Lounge heeft een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Op een zonnige dag als deze is het heerlijk vertoeven op het terras van het restaurant. Na wat ervaringen uitgewisseld te hebben over de eerste testrit onder het genot van een kop koffie werden de sleutels verdeeld voor de tweede testrit.  Op naar de lunch, richting Fletcher Hotel Amsterdam.

Bij het futuristische Fletcher Hotel Amsterdam aangekomen werden we ontvangen door hotelmanager Joeri Nuijten. Hij nam ons mee voor een rondleiding door het hotel. Wat een uitzicht! Het Fletcher Hotel Amsterdam is centraal gelegen aan de A2 en A9 in een 60 meter hoge toren. Deze locatie leent zich dan ook uitstekend voor een zakelijke meeting of event. Na deze rondleiding vertrokken we naar het panorama SKY Restaurant Pi op de zeventiende verdieping voor een lunch. een mooie afsluiter van deze ochtend. Veel leesplezier met de verslagen van de gereden bedrijfswagens!

Laatste nieuws

Varen op de Amsterdamse grachten, het mooiste evenement van de wereld

Amsterdam is een schitterende stad die je op veel verschillende manieren kan ontdekken, maar vanaf het water met een...

Lees ook..