TwitterFacebook

Gilissen wint opnieuw GOUDEN STIER beste vermogensbeheerder

Theodoor Gilissen heeft de Gouden Stier 2014 gewonnen in de categorie ‘Vermogensbeheerder’. Net als in 2013 beoordeelde een onafhankelijke vakjury het door de private bank ingediende beleggingsvoorstel als beste.

Selectieproces
Na een voorselectie, maakten vijf aanbieders van vermogensbeheer kans op een Gouden Stier. Om in aanmerking te komen voor de nominatie, werden de aanbieders uitgenodigd een casus in te sturen; een beleggingsvoorstel voor het echtpaar Stier. Een vakjury – Giuseppe van der Helm (VBDO), Jaap Koelewijn (hoogleraar Corporate finance Nyenrode), Koen Laarhoven (vermogensbeheer.nl), Peter Verhaar (financieel commentator) en Corné van Zeijl (ACTIAM) – kwam tot een oordeel. De jury keek naar aspecten als volledigheid, transparantie, kosten, financiële planning en klantgerichtheid.

Reactie Gilissen
Tanja Nagel, voorzitter Raad van Bestuur: “Het is de tweede keer op rij dat wij deze Gouden Stier winnen; een bevestiging dat onze aanpak aanslaat. Transparantie is daarbij belangrijk, bijvoorbeeld door nettokosten en historische rendementen inzichtelijk te maken. Een persoonlijke en ontzorgende benadering gaat bij ons hand in hand met relevante en toegankelijke inhoud. En dat alles met focus op het solide beleggen van de vermogen van onze relaties.”

Gouden Stier
De Gouden Stier is een initiatief van belegger.nl. Gisterenavond vond voor de 8e keer het Gouden Stier-evenement plaats; de ‘Oscars’ van de beleggingswereld. Tijdens het evenement werden publieks- en vakprijzen uitgereikt in de categorieën Beleggingsexpert, Beleggingsfonds, Broker, Educatieve Beleggingsinstelling, Groene Stier, Indexbelegger, Nieuw Beleggingsconcept en Vermogensbeheerder.