19.6 C
Amsterdam
vrijdag, september 29, 2023

Zakenlunch à lungo… MOMO

Onze edities

Het trendy Pan-Aziatische restaurant MOMO is gelegen in het Parkhotel in Amsterdam. MOMO is hèt toevluchtsoord voor een ontspannen diner, drankje of lunch in een kosmopolitische omgeving. Soms klinken woorden als muziek in de oren, maar MOMO is een ideale locatie voor een uitgebreide zakenlunch. MOMO stelt u voor aan de rest van de wereld door al uw zintuigen te prikkelen.

Locatie 8
Het sfeervolle restaurant MOMO is gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam aan de Hobbemastraat 1. Tussen het alom bekende Leidseplein, Museumplein en de luxueuze P.C.Hooftstraat is dit de perfecte ontmoetingsplek voor al uw relaties. MOMO is te vinden op de begane grond in het Parkhotel aan de Singelgracht. MOMO is gelegen in een bedrijvige omgeving waar u bijna struikelt over de eigentijdse fashion winkels en diverse authentieke zaken. Daarnaast liggen de toeristische bezienswaardigheden op steenworp afstand. MOMO is prima met het openbaar vervoer te bereiken, maar ook met de auto. Parkeren in Amsterdam is, zoals algemeen bekend, een hels karwei, maar er zijn diverse parkeergarages in de directe omgeving waar u de auto kwijt kan.

Interieur 8
De stijl van MOMO is uniek, energiek en dynamisch in combinatie met een rustgevende ambiance. Het interieur is zeer kleurrijk en strak vormgegeven. De stijl is geheel modern en fris met enkele Oosterse invloeden. Met een combinatie van wit en comfortabel meubilair, en gebloemde banken is MOMO strak vormgegeven met een blik op Azië.

Menu 8
Van het kijken naar het menu gaat u al watertanden. Er zijn diverse gangen mogelijk, zowel voor de lunch als het diner. De smaken zijn sensationeel in de mond. De smaken van het Verre Oosten zijn gecombineerd met de elegantie van van het westen. De gerechten zijn geïnspireerd op de Thaise en Maleisische keuken met een Europese twist. Bij MOMO is er veel keuze, vooral voor liefhebbers van vis en sushi, maar er is ook keuze uit kip en vegetarische gerechten. Wij gaan voor de prachtig gepresenteerde ‘thin slices of yellow tail’ met koriander en chili en de Japanse saus ‘yuzu soy’. De yellow tail is een zeer populaire vis in de Japanse en Australische keuken. Het was zeer vers voorbereid en zacht van smaak. De dungesneden chili peper in combinatie met een miniblaadje koriander zorgde voor een sensationele ervaring op de tong. Daarnaast hebben wij genoten van ‘salmon and avocado ceviche’, dat heerlijk vers en uitmuntend gereserveerd werd in avocado schillen die gevuld waren met zalm, avocado en koriander met een vleugje Japanse saus. Zeer kleurrijk en smaakvol. Als laatst hebben wij gekozen voor sushi, zes grote stukken van ‘shrimp tempura roll’. Knapperig, vers, fris, en geserveerd met daikon, de Japanse radijs. Bij MOMO bent u gegarandeerd van top kwaliteit op alle fronten.

Bediening 9
Een uitstekende bediening. Vakmanschap, passie en alertheid in combinatie met warme gastvrijheid. Geweldig geadviseerd en toegelicht wat de keuken te bieden had. Zeer prettige ontvangst.

Laatste nieuws

Varen op de Amsterdamse grachten, het mooiste evenement van de wereld

Amsterdam is een schitterende stad die je op veel verschillende manieren kan ontdekken, maar vanaf het water met een...

Lees ook..