Tarievenkaart 2023

Zakenmagazine

Onze doelgroep bestaat uit actieve ondernemers, managers en bestuurders in het bedrijfsleven en bij (semi-)overheidsinstellingen. Business Amsterdam gaat zijn twintigste jaargang in en heeft zich in deze periode een stevige positie verworven in het zakelijk segment. Een unieke en herkenbare formule met actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen in de regio; vermengd met zakelijke informatie over management, marketing en bedrijfsvoering. Aan de hand van specials worden verschillende thema’s verder uitgediept.

Maar liefst 94% van de lezers stelt zakelijk nieuws uit de regio op prijs en beoordeelt Business Amsterdam met een 8,6. Bij 75% van de bedrijven wordt het blad door meer mensen gelezen. Ons uitgave verschijnt zeven keer per jaar in een totale oplage van 12.500 waarvan 8.500 verstuurd op naam decision maker en 4.000 verspreid via onze adverteerders, leestafels en ondernemerscentra. In totaal bereiken we per uitgave in de metropool regio Groot Amsterdam ruim 50.000 zakelijke lezers.

Verspreiding

Metropoolregio Amsterdam, Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Lijnden, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol en Zwanenburg.

Online

Business Amsterdam wordt tevens als digitale versie verspreid via email en onze social media kanalen. Via onze website www.business-amsterdam.nl brengen we regionaal zakennieuws onder de aandacht.

Algemene informatie

Titel:Business Amsterdam

Ondertitel: Zakenmagazine voor de regio Groot Amsterdam

Oplage: 12.500 exemplaren

Verschijnt: 7 x per jaar

Zakelijk bereik 50.000 per uitgave

www.business-amsterdam.nl

Uitgave Business Haaglanden Uitgeverij

Kantoor Bezuidenhoutseweg 50

2594 AW Den Haag

T 070-346 72 17

E traffic@business-haaglanden.nl

Uitgever Jeannot Tuijnman

jeannot@business-amsterdam.nl

Adverteren: 06 10238501

Bent u geïnteresseerd in de combinatiemogelijkheden van bovenstaande middelen? Wij zijn u graag van dienst. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via jeannot@business-amsterdam.nl of via 06 10238501